Pd

Peter E. Dougherty, 3IBA

KKG-elever fortsetter å gjøre det bra i de store realfagskonkurransene!

Norske elever deltar hvert år i internasjonale olympiader i fysikk, kjemi og matematikk. Målet er å stimulere skoleelever med interesse for realfag til å fortsette arbeidet med fagene.

I år deltok 1018 elever fra 108 forskjellige videregående skoler på første runde i fysikkolympiaden. Fra KKG gikk Peter Erdmann Dougherty i 3IBA videre fra andre runde til nasjonal finale.

De 18 beste fra andre runde går videre til den norske finalen med en ukes opphold i Oslo med masse spennende foredrag og sosiale aktiviteter som forberedelse til den siste prøven.

Peter reiser til Oslo 16.-20. mars, og vi ønsker ham lykke til i finalen! Hvis han blir blant de beste der kan han delta i den internasjonale finalen i Mumbay, India i juli 2015. Se mer om Fysikk-OL her.

av Skjelbred-Knudsen, Kristian Andreas, publisert 27. februar 2015 | Skriv ut siden