I dag reiste våre venner tilbake til Rochefort.
Det har vært en innholdsrik uke for franske elever og lærere!
I morgen tidlig vil de være tilbake på vår samarbeidsskole, Lycée Merleau Ponty

De franske elevene har bodd hos våre vertselever,og mange av disse var selv på besøk i Rochefort høsten 2014.

De franske lærerne uttrykker tilfredshet med opphold og gjestfrihet som er blitt vist dem, og sier de er glade for å oppleve de bånd som nå er knyttet mellom norske og franske elever.
De har fått god innsikt i KKG og det norsle skolesystemet, og hvordan samhandling mellom elever og lærere stimulerer til et godt læringsmiljø. I tillegg har de fått oppleve mye av de Sørlandet har å by på, fra byvandring i Kristiansand, til dyreparken, fylkesmuseet og skjærgården.

At oppholdet nok en gang er blitt en god opplevelse for våre venner, skyldes god innsats fra våre vertselever, og ikke misnt solid planlegging og gjennomføring av våre fransklærere, Astri Jortveit Horn, Anne-Celine Ruel Mjåland,Kristin Jensen og Siren Hæstad Skadal, Jonas Rosenvold og Gunnar Thorsen.

Vi takker for et nytt hyggelig besøk fra vår franske vennskapsskole:, og ønsker alle en god reise hjem til Rochefort.

av momo1, publisert 19. mars 2015 | Skriv ut siden