Vi ønsker våre venner fra Nicaragua hjertelig velkommen til KKG!

Gruppen på 6 elever og 2 lærere fra skolen Doris María kom vel frem til Kristiansand tirsdag 8.september etter en lang reise. De skal få god tid til å bli kjent med elever, lærere, Kristiansand og norsk kultur. Vi har også gledet oss til å bli godt kjent med dem og landet deres gjennom dette besøket som varer frem til 22. september. Årets fagtema er "Ungdommers rett til fysisk- seksuell/reproduktiv helse".

I løpet av den tiden skal de bl.a. ta del i noe undervisning på skolen, være med på byvandring i Kristiansand, ha møte med leder for Vennskap Nord/Sør, overnatte på Randøya, beskøke Holte skole, heie på Start i møte med Lillestrøm, se elg i Dyreparken og bade i AQ.
Elever og lærere på KKG har fordelt gjestene mellom seg slik at de også får oppleve hvordan det er å bå i en norsk heim.

Vi oppfordrer alle som ser dem om å si hei, "Hola" [åla], og velkommen "bienvenido" [bjen-benidå]

av Tim Hope, publisert 9. september 2015 | Skriv ut siden