Fra 5.-12.november drar 16 elever og de to lærerne, Anne-Celine Ruel Mjåland og Siren Hæstad Skadal til Rochefort, som ligger vakkert til på vestkysten av Frankrike.

Våre elever skal bo hos franske vertsfamilier en hel uke, og vil få rikelig anledning til å praktisere språket og bli godt kjent med den franske kulturen.

Dette er fjerde året lærere fra KKG reiser til Frankrike med elever som en del av undervisningen i fransk.

Skolen vi samarbeider med heter Lycée Merleau Ponty, og her vil elevene følge de franske vertselevene i undervisningen om formiddagene.
Elevene har allerede via ulike sosiale medier vært i kontakt med elevene i Rochefort, og vil gjennom et variert program hver ettermiddag bli godt kjent med sine nye franske venner.

Våren 2015 får vi gjenbesøk av elever og lærere fra vennskapsskolen i Rochefort, og vi gleder oss til å ta imot dem.

Vi ønsker elever og lærere god tur til Frankrike!

Se reisebrev fra Rochefort, høsten 2013

Bilder fra Rochefort