20151201 110403

Elever fra 10. klasse på orientering for realfag

tirsdag og onsdag denne uka har KKG besøk av 430 10. klasseelever fra ungdomsskolene i distriktet som en del av faget Utdanningsvalg.

Elevene har meldt seg på orientering i programområdene Studiespesialiserende, idrettsfag, service- og samferdselsfag, helse- og oppvekstfag og IB. Nytt av året er at de som vil også kan få en orientering om toppidrett med realfag.

Elevene ble ønsket velkommen av Rektor Knut Aasen og deretter var de med på informasjons- og undervisningsøkter med lærere og elever. Forhåpentlig skal dette gi dem et bedre grunnlag til at de kan gjøre et godt og riktig valg når de velger videregående programområde til våren.

Vi ønsker dem velkommen tilbake til Åpen skole 27. januar!

av Skjelbred-Knudsen, Kristian Andreas, publisert 2. desember 2015 | Skriv ut siden